Tratamente fara durere prin utilizarea laserului

chirurgieEvolutia tehnologiei a dus la gasirea de noi metode pentru a inlocui tratamentele conventionale, cu solutii mai conservatoare si biologice. Tesuturile sunt prelucrate fara contact direct, fara presiune sau vibratie. Dintele este hidratat in permanenta, prevenind aparitia durerii.

Aceasta tehnologie reduce anxietatea pacientilor in privinta anesteziei si a frezelor si efectueaza restauratii minim invazive, inlaturand doar tesuturile afectate.

Printre tratamentele si procedurile stomatologice ce utilizeaza laserul se numara: obturatii coronare, terapie endodontica si parodontala, tratamentul leziunilor ulcerative, indepartarea tumorilor benigne. Sangerarea este minima, iar disconfortul postoperator de cele mai multe ori absent.

Undele laserului sterilizeaza campul operator, astfel incat riscul infectiilor bacteriene este redus.

 


Laserul poate fi utilizat si ca biostimulator, avand efect de grabire a vindecarii, ameliorare a durerii, stimulare a productiei de colagen si efect antiinflamator general.

Aceasta tehnologie ridica standardele in privinta confortului oferit pacientilor, a eficientei si rezultatelor clinice, oferind optiuni personalizate si servicii inovatoare. 

Tratamentul laser – inlocuieste tratamentele conventionale, fiind o solutie inovatoare si biologica. Tratamentul laser poate fi aplicat atat asupra tesututilor dure, precum si a celor moi.

 

Avantajele terapiei laser:

- Nedureroasa - Nu presupune contact; fiind realizata in prezenta apei, vibratia si supraincalzirea tesuturilor dispar. Majoritatea manoperelor se realizeaza fara anestezie. In interventiile chirurgicale post-operatorii durerea, in proportie de 90%, este mai mica.

waterlase2- Sterilizare - Radiatia laser distruge agentii patogeni din flora microbiana, existenta pe suprafetele carioase, in canalele radiculare, plagi sangerande in chirurgie, parodontologie.

- Non-contact - Absenta contactului intre varful piesei si suprafata pe care se lucreaza, exclude posibilitatea infectarii suprafetei, foarte important in cazul pacientilor cu diabet, ciroza, neoplasm sau alte boli grave unde sistemul imunitar este slabit.

- Fara stres - Nemaiexistand vibratia si zgomotul nepacut al turbinei, stresul dispare

- Sangerare mai mica - Hematoamele post-chirurgicale dispar (in rezectii, chiuretaje apicale si parodontale)

- Vizibilitate mai buna in timpul interventiei 

- Precizie

laser- Economie de substanta dentara

- Inlaturarea stricta a tesuturilor patogene fara a distruge tesutul sanatos.

 

Parerile pacientilor nostri

"In trecut, aveam o adevarate anxietate in privinta tratamentelor stomatologice. Astfel, am neglijat ingrijirea dintilor datorita temerii de durere si disconfort, dar in urma consultatiei la clinica Biodent Professional, mi-am dat seama ca nu aveam niciun motiv pentru a ma teme. Modul de lucru a fost destins si comod, incat am si uitat pentru ce ma aflam acolo. Voi avea nevoie de un tratament complex in viitor si voi reveni cu incredere de fiecare data."

Marin C.

"Am fost foarte incantata de prima vizita si am decis sa-mi continui tratamentul la aceasta clinica.

In primul rand locatia este usor de gasit, personalul de la receptie primitor si politicos, iar medicii lucreaza intr-o maniera atenta si lipsita de durere.

Il recomand calduros prietenilor si familiei mele."

Iulia S.

  • Ortodontie
  • Implantologie
  • Cosmetica dentara

Ortodontie in Clinica Biodent

Ortodontia reprezinta prevenirea, diagnosticarea si tratamentul pozitiilor incorecte ale dintilor si oaselor maxilare.
Terapia ortodontica vizeaza depistarea unor obiceiuri vicioase sau pozitionari incorecte ale dintilor pentru asigurarea unui optim functional si estetic.
Sunt utilizate aparatele ortodontice, ce se aplica pe dinti pentru asigurarea dezvoltarii armonioase a aparatului dento-maxilar.
Cu cat diagnosticarea are loc mai devreme, cu atat tratamentul are parte de un succes mai mare.

Serviciul de implantologie Biodent

Implanturile sunt realizate dintr-un material biocompatibil, inserate in osul alveolar pentru a inlocui dintii lipsa. Ele servesc ca o ancora pentru coroanele dentare. Pot inlocui unul sau mai multi dinti absenti sau pot reprezenta o alternativa la protezele mobile.
Implanturile confera un aspect natural al dintilor, au o rezistenta crescuta in timp, fiind foarte stabile si confortabile, comparativ cu alternativele traditionale.

Estetica dentara Biodent

Un zambet stralucitor are numeroase efecte benefice asupra increderii in sine si a relatiilor interpersonale.

Stomatologia estetica rezolva fara complicatii nemultumirile legate de culoare, pete colorate, pozitii inestetice ale dintilor, prin metode minim sau deloc invazive: albire, fatetari ceramice, bonding, modelarea conturului gingival, coroane dentare estetice, redresari ortodontice.