Parodontologie

porodontologie 1Tratamentele parodontale acopera intreaga gama de interventii, de la simplul detartraj cu ultrasunete si AirFlow, la interventii chirurgicale extinse, regenerare tisulara ghidata si excizia totala, cu ajutorul laserelor, a tesuturilor bolnave din pungile gingivale.

 

Detartrajul si periajul profesional sunt proceduri foarte importante in mentinerea unei igiene orale satisfacatoare. Detartrajul inlatura placa bacteriana mineralizata, ce apare chiar si in prezenta unui periaj riguros efectuat de catre pacient. Aceasta igienizare se recomanda sa fie realizata o data la 6 luni.

 

Pacientii o descriu ca o procedura lipsita de durere si nu cauzeaza niciun disconfort. In prima etapa este inlaturata placa bacteriana si tartrul de pe suprafetele dentare, iar in a doua etapa periajul si lustruirea dintilor asigurand curatarea si in locurile dificil de ajuns.

 

parodontologie 2

 

 

Tratamentul afectiunilor parodontale poate fi realizat si cu ajutorul laserului, fiind o alternativa la terapiile conventionale.

Utilizarea laserului poate imbunatati eficienta procedurilor efectuate, printre avantajele acestei metode numarandu-se precizia ridicata, scaderea necesitatii utilizarii anesteziei, reducerea anxietatii pacientilor, minim disconfort postoperator.

Parerile pacientilor nostri

"In trecut, aveam o adevarate anxietate in privinta tratamentelor stomatologice. Astfel, am neglijat ingrijirea dintilor datorita temerii de durere si disconfort, dar in urma consultatiei la clinica Biodent Professional, mi-am dat seama ca nu aveam niciun motiv pentru a ma teme. Modul de lucru a fost destins si comod, incat am si uitat pentru ce ma aflam acolo. Voi avea nevoie de un tratament complex in viitor si voi reveni cu incredere de fiecare data."

Marin C.

"Am fost foarte incantata de prima vizita si am decis sa-mi continui tratamentul la aceasta clinica.

In primul rand locatia este usor de gasit, personalul de la receptie primitor si politicos, iar medicii lucreaza intr-o maniera atenta si lipsita de durere.

Il recomand calduros prietenilor si familiei mele."

Iulia S.

  • Ortodontie
  • Implantologie
  • Cosmetica dentara

Ortodontie in Clinica Biodent

Ortodontia reprezinta prevenirea, diagnosticarea si tratamentul pozitiilor incorecte ale dintilor si oaselor maxilare.
Terapia ortodontica vizeaza depistarea unor obiceiuri vicioase sau pozitionari incorecte ale dintilor pentru asigurarea unui optim functional si estetic.
Sunt utilizate aparatele ortodontice, ce se aplica pe dinti pentru asigurarea dezvoltarii armonioase a aparatului dento-maxilar.
Cu cat diagnosticarea are loc mai devreme, cu atat tratamentul are parte de un succes mai mare.

Serviciul de implantologie Biodent

Implanturile sunt realizate dintr-un material biocompatibil, inserate in osul alveolar pentru a inlocui dintii lipsa. Ele servesc ca o ancora pentru coroanele dentare. Pot inlocui unul sau mai multi dinti absenti sau pot reprezenta o alternativa la protezele mobile.
Implanturile confera un aspect natural al dintilor, au o rezistenta crescuta in timp, fiind foarte stabile si confortabile, comparativ cu alternativele traditionale.

Estetica dentara Biodent

Un zambet stralucitor are numeroase efecte benefice asupra increderii in sine si a relatiilor interpersonale.

Stomatologia estetica rezolva fara complicatii nemultumirile legate de culoare, pete colorate, pozitii inestetice ale dintilor, prin metode minim sau deloc invazive: albire, fatetari ceramice, bonding, modelarea conturului gingival, coroane dentare estetice, redresari ortodontice.