Implantologie

implantologie 1Utilizand sisteme reputate de implanturi, verificate in timp, punem la dispozitia pacientilor, noi optiuni in rezolvarea edentatiilor (absentei dintilor).

 

Conditiile chirurgicale deosebite fac ca insertia implanturilor sa devina o interventie lipsita de dureri sau complicatii postoperatorii, iar astfel rezultatele estetice satisfac pe deplin exigentele unei lumi tot mai atente la aspectul fizic in general, al danturii in special. Implanturile sunt realizate dintr-un material biocompatibil, inserate in osul alveolar pentru a inlocui dintii lipsa. Ele servesc ca o ancora pentru coroanele dentare.

 

Pot inlocui unul sau mai multi dinti absenti sau pot reprezenta o alternativa la protezele mobile. Implanturile confera un aspect natural al dintilor, au o rezistenta crescuta in timp, fiind foarte stabile si confortabile comparativ cu alternativele traditionale.

Implantul dentar presupune inlocuirea unei radacini naturale, cu o radacina artificiala. Scopul acestei radacini artificiale este acela de suport pentru coroane sau punti dentare.

Implantul dentar se fixeaza in osul alveolar si este o optiune de tratament disponibila pentru pacientii carora le lipsesc unul sau mai multi dinti. Inaintea programarii pentru interventia chirurgicala a implantului dentar se fac analize si teste necesare ce informeaza medicul asupra calitatii osului. In functie de aceste teste se vor decide, ulterior, detaliile necesare unei interventii optime.

O data efectuat implantul dentar in locul dintelui lipsa, dintii vecini nu mai necesita prelucrari. Se obtin restaurari functionale de durata.

Interventia chirurgicala de fixare a implantului dentar se efectueaza la centrul de implantologie Biodent din Sos. Pipera Tunari, nr. 44, Voluntari, Ilfov.

Parerile pacientilor nostri

"In trecut, aveam o adevarate anxietate in privinta tratamentelor stomatologice. Astfel, am neglijat ingrijirea dintilor datorita temerii de durere si disconfort, dar in urma consultatiei la clinica Biodent Professional, mi-am dat seama ca nu aveam niciun motiv pentru a ma teme. Modul de lucru a fost destins si comod, incat am si uitat pentru ce ma aflam acolo. Voi avea nevoie de un tratament complex in viitor si voi reveni cu incredere de fiecare data."

Marin C.

"Am fost foarte incantata de prima vizita si am decis sa-mi continui tratamentul la aceasta clinica.

In primul rand locatia este usor de gasit, personalul de la receptie primitor si politicos, iar medicii lucreaza intr-o maniera atenta si lipsita de durere.

Il recomand calduros prietenilor si familiei mele."

Iulia S.

  • Ortodontie
  • Implantologie
  • Cosmetica dentara

Ortodontie in Clinica Biodent

Ortodontia reprezinta prevenirea, diagnosticarea si tratamentul pozitiilor incorecte ale dintilor si oaselor maxilare.
Terapia ortodontica vizeaza depistarea unor obiceiuri vicioase sau pozitionari incorecte ale dintilor pentru asigurarea unui optim functional si estetic.
Sunt utilizate aparatele ortodontice, ce se aplica pe dinti pentru asigurarea dezvoltarii armonioase a aparatului dento-maxilar.
Cu cat diagnosticarea are loc mai devreme, cu atat tratamentul are parte de un succes mai mare.

Serviciul de implantologie Biodent

Implanturile sunt realizate dintr-un material biocompatibil, inserate in osul alveolar pentru a inlocui dintii lipsa. Ele servesc ca o ancora pentru coroanele dentare. Pot inlocui unul sau mai multi dinti absenti sau pot reprezenta o alternativa la protezele mobile.
Implanturile confera un aspect natural al dintilor, au o rezistenta crescuta in timp, fiind foarte stabile si confortabile, comparativ cu alternativele traditionale.

Estetica dentara Biodent

Un zambet stralucitor are numeroase efecte benefice asupra increderii in sine si a relatiilor interpersonale.

Stomatologia estetica rezolva fara complicatii nemultumirile legate de culoare, pete colorate, pozitii inestetice ale dintilor, prin metode minim sau deloc invazive: albire, fatetari ceramice, bonding, modelarea conturului gingival, coroane dentare estetice, redresari ortodontice.