Endodontie

endodontie 1Utilizarea metodelor de tratament modern, de tip Pro Taper, conjugate cu localizarea electronica apicala si Radioviziograful digital, asigura un inalt grad de succes in tratamentele de canal, o reducere importanta a complicatiilor periapicale si absenta durerilor post obturatie de canal.

 

Tratamentele de canal sunt necesare atunci cand s-a produs infectia dintelui in urma unei carii profunde sau a unei fracturi, implicand astfel si afectarea pulpei radiculare. Aceasta se gaseste in interiorul dintelui, iar in timpul tratamentului va fi indepartata si dezinfectata zona. In lipsa tratamentului, infectia se va extinde, va cuprinde si osul adiacent, rezultand durere si umflarea zonei, iar dintele cel mai probabil va fi extras.

 

Semnele ce tradeaza afectarea pulpei radiculare pot fi: dureri acute in timpul masticatiei, dinti extrem de sensibili la schimbarile de temperatura, decolorarea sau inchiderea la culoare a dintelui, gingii tumefiate in vecinatatea unui dinte. Tratamentul implica o mica deschidere in coroana dentara, indepartarea pulpei infectate, si dezinfectarea canalelor radiculare.

 

In functie de gradul de afectare a dintelui, pot fi necesare mai multe sedinte sau tratamentul se va incheia in aceeasi sedinta.

Parerile pacientilor nostri

"In trecut, aveam o adevarate anxietate in privinta tratamentelor stomatologice. Astfel, am neglijat ingrijirea dintilor datorita temerii de durere si disconfort, dar in urma consultatiei la clinica Biodent Professional, mi-am dat seama ca nu aveam niciun motiv pentru a ma teme. Modul de lucru a fost destins si comod, incat am si uitat pentru ce ma aflam acolo. Voi avea nevoie de un tratament complex in viitor si voi reveni cu incredere de fiecare data."

Marin C.

"Am fost foarte incantata de prima vizita si am decis sa-mi continui tratamentul la aceasta clinica.

In primul rand locatia este usor de gasit, personalul de la receptie primitor si politicos, iar medicii lucreaza intr-o maniera atenta si lipsita de durere.

Il recomand calduros prietenilor si familiei mele."

Iulia S.

  • Ortodontie
  • Implantologie
  • Cosmetica dentara

Ortodontie in Clinica Biodent

Ortodontia reprezinta prevenirea, diagnosticarea si tratamentul pozitiilor incorecte ale dintilor si oaselor maxilare.
Terapia ortodontica vizeaza depistarea unor obiceiuri vicioase sau pozitionari incorecte ale dintilor pentru asigurarea unui optim functional si estetic.
Sunt utilizate aparatele ortodontice, ce se aplica pe dinti pentru asigurarea dezvoltarii armonioase a aparatului dento-maxilar.
Cu cat diagnosticarea are loc mai devreme, cu atat tratamentul are parte de un succes mai mare.

Serviciul de implantologie Biodent

Implanturile sunt realizate dintr-un material biocompatibil, inserate in osul alveolar pentru a inlocui dintii lipsa. Ele servesc ca o ancora pentru coroanele dentare. Pot inlocui unul sau mai multi dinti absenti sau pot reprezenta o alternativa la protezele mobile.
Implanturile confera un aspect natural al dintilor, au o rezistenta crescuta in timp, fiind foarte stabile si confortabile, comparativ cu alternativele traditionale.

Estetica dentara Biodent

Un zambet stralucitor are numeroase efecte benefice asupra increderii in sine si a relatiilor interpersonale.

Stomatologia estetica rezolva fara complicatii nemultumirile legate de culoare, pete colorate, pozitii inestetice ale dintilor, prin metode minim sau deloc invazive: albire, fatetari ceramice, bonding, modelarea conturului gingival, coroane dentare estetice, redresari ortodontice.